La meua experiència com a infermera del programa “Salut i escola”

L’objectiu del programa Salut i Escola (PSiE) és millorar la salut dels adolescents mitjançant accions de promoció de la salut, de prevenció de les situacions de risc i d’atenció precoç per als problemes relacionats amb la salut mental, la salut afectiva i sexual, el consum de drogues, alcohol i tabac, en col·laboració amb els centres educatius i els serveis de salut comunitària presents en el territori.

 
CONFERÈNCIA |La meua experiència com a infermera del programa “Salut i escola”
PONENT | Sònia Ponce, infermera referent del programa “Salut i escola” a les Terres de l’Ebre
 
🗓    Dijous, 10  de gener 2019 18h
 
Conferència gratuïta i oberta

En el següent enllaç trobareu altres xerrades del curs, us convidem a inscriure-vos-hi!