Videoconferències

Un dels objectius de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques és facilitar la formació continuada dels seus afiliats. Les activitats formatives, van dirigides a millorar les nostres competències en els diversos àmbits que desenvolupem les nostres tasques professionals.

Esta oferta formativa, s'ha vehiculitzat a través de cursos i jornades organitzades per les diferents societats i filials de l'ACMB. En els darrers anys, la generalització de les tecnologies de la informació i la comunicació, facilita la participació en directe de les filials de les sessions organitzades a la seu de l'Acadèmia (BCN). Societats com la d'Anestesiologia, Anatomia Patològica, Pneumologia, Psiquiatria, Pediatria i Medicina intensiva ofereixen la possibilitat de seguir les seues sessions ordinàries a traves de videoconferència.

Al territori, gràcies a una acord amb l'Hospital de Tortosa "Verge de la Cinta", l'Acadèmia facilita que els seus afiliats puguin fer ús d'este servei. Fins el moment, s'han sumat a la iniciativa els companys de la Societat Catalana de Pediatria i els de la Societat Catalana de Medicina intensiva i crítica. Donada la bona acceptació que ha tingut entre els professionals participants, l'Acadèmia us encoratja a que féssiu ús i difusió d'esta iniciativa.

Estem convençuts que és una oportunitat que cal aprofitar, pel bé de la nostra formació i sobre tot, pel bé dels nostres pacients.